Azor

AZOR to Pan w podeszłym wieku. Jest bardzo kontaktowy, grzeczny, zapatrzony w człowieka. Nie sprawi kłopotu, dużo śpi, nie szczeka. Potrzebuje godnej starości. Całe życie niestety miał pod górkę :( Jego historia jest bardzo smutna. Większą część życia spędził na łańcuchu, kolejno trafił do przytuliska, z ów przytuliska przygarnęli go ludzie na podwórko do budy, nikt tam o niego nie dbał, nie kochał... W listopadzie 2016 roku sąd przyznał go pod opiekę Stowarzyszeniu NOE. Mamy wielką nadzieję, że znajdzie się jakiś anioł, który wydzieli najcudowniejszemu Azorkowi kawałek ciepłego kącika i otoczy go mnóstwem miłości, bo z całą pewnością Azor na to zasługuje!

AZOR to Pan w podeszłym wieku. Jest bardzo kontaktowy, grzeczny, zapatrzony w człowieka. Nie sprawi kłopotu, dużo śpi, nie szczeka. Potrzebuje godnej starości. Całe życie niestety miał pod górkę :( Jego historia jest bardzo smutna. Większą część życia spędził na łańcuchu, kolejno trafił do przytuliska, z ów przytuliska przygarnęli go ludzie na podwórko do budy, nikt tam o niego nie dbał, nie kochał… W listopadzie 2016 roku sąd przyznał go pod opiekę Stowarzyszeniu NOE. Mamy wielką nadzieję, że znajdzie się jakiś anioł, który wydzieli najcudowniejszemu Azorkowi kawałek ciepłego kącika i otoczy go mnóstwem miłości, bo z całą pewnością Azor na to zasługuje!

Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.