MAM 3 WIRTUALNYCH OPIEKUNÓW :)
Beata i Sławek, Baro
KTÓRYM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.
Pucek
Stało się, zawsze co jakiś czas trafia do nas zabiedzony, nieleczony, stary pies.
MAM 3 WIRTUALNYCH OPIEKUNÓW :)
Beata i Sławek, Baro
KTÓRYM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.
16 lat
mała
niewidomy, głuchy
łagodne
pozytywny
neutralny
W pierwszej chwili łzy cisnęły się do oczu. Wyglądał fatalnie, jego grzbiet był praktycznie goły, nie było tam sierści, posiadał „szczurzy ogon”, do tego słabo widział i słyszał. Ze względu na jego wiek, zaczynają się drobne problemy ze stawami, dlatego musi dostawać lek na stawy. Szukamy mu domu, takiego świadomego. Nie wiemy ile zostało mu tak naprawdę życia. Na tę chwile dostaje tylko lek na stawy. Jest wykastrowany. Bardzo spokojny i łagodny. Typowy staruszek do domu na ciepłe legowisko. Nie wadzi nikomu. Chodzi na smyczy. Szukamy domu bez schodów, wiadomo z jakiej przyczyny. Waga Pucka to ok. 17kg.

Dziadulek nie odnajduje się w schronisku. Chodzi w kółko po wybiegu, moknie na nim, mimo że ma ciepłą budę i ubranko, to nie jest dobre miejsce dla niego. Zależy nam, aby znalazł prawdziwy dom, poczuł co to miłość, ciepło i rękę, która pogłaszcze. Do tego wiadomo micha z dobrym jedzonkiem. Możemy pomóc w zakupie leku na stawy. Prosimy o liczne udostępnienia, takich psiaków szkoda najbardziej. Bardzo nam zależy, aby resztę zimy spędził już w ciepełku.

Pomożecie?